running horse

Hoe geraak ik binnen in de tent? – FAQ
Facebook

Ook altijd eens in de tent van Willy Naessens willen zijn? Dan is dit je kans, want op dinsdag 31 augustus is het weer zover.. Waregem Koerse! Hét evenement voor liefhebbers van de paardensport. Voor de 20ste keer op rij organiseert Willy Naessens de Willy Naessens Hat Trophy. Deze speciale editie gaat niet onopgemerkt voorbij, want de hoofdprijs is maar liefst een prachtige MINI 5-DEURS! Bovendien kan je ook kans maken op 4 GOLDEN VIP-TICKETS!

 

Alle ogen zullen opnieuw gericht zijn op de dames naast de renbaan die voor deze gelegenheid hun mooiste hoed dragen. Ben je op Waregem Koerse aanwezig, dan kan je onder andere meedingen voor schitterende prijzen!

Prijzen

  • 1x MINI 5-DEURS
  • 1x JUWEEL t.w.v. € 5.000 geschonken door Juwelier Bourgois uit Waregem
  • 1x 2-daagse all-in busreis met gastronomisch arrangement voor 2 pers. + verblijf kamer + ontbijt in Hotel**** geschonken door Rantour Affligem
  • 1x Club Med voucher t.w.v. € 500,00 geschonken door Xperience Deinze
  • 1x Travel Lounge Latem voucher t.w.v. € 500,00 geschonken door Xperience Deinze

Elke winnares ontvangt bovendien een prachtig boeket bloemen en een bon voor een weekendje weg met een Range Rover.

 

Hoe deelnemen?

Je ervoor inschrijven kan niet, er zijn ook geen preselecties,… Het enige wat je kan doen, is tussen 13u en 15u aanwezig zijn en je mooiste hoed dragen op de terreinen van Waregem Koerse en wie weet word jij wel door onze anonieme jury geselecteerd om mee te dingen naar de 20ste Willy Naessens Hat Trophy. Ben je geselecteerd, dan mag je onze VIP-tent binnen en mag je meedoen aan de wedstrijd. Een jury van hoedenspecialisten en bv’s kiest er dan de 5 beste hoeden uit!

 

Extra kans maken?

Dit jaar vieren we de 20ste editie van de Willy Naessens Hat Trophy. Bovendien hebben we een wedstrijd gelanceerd waarbij je kans maakt op 4 GOLDEN VIP-TICKETS voor de Willy Naessens VIP-tent. Indien deze dames een hoed dragen dan zijn zij meteen ook geselecteerd voor de Willy Naessens Hat Trophy. Een unieke kans!

Op een aantal websites van de Willy Naessens Group zijn er enkele letters verstopt. Deze letters zijn omsingeld door paarden. 🏇

Met deze letters kan je een woordcombinatie maken. Gevonden? Ga naar de wedstrijdpagina en geef daar de juiste woordcombinatie in. Veel succes en wie weet, tot in de tent!

Je krijg deze letter al cadeau: 🏇E🏇

Win 4 GOLDEN VIP-TICKETS
voor de tent van Willy!

Vind de juiste woordencombinatie
en win toegang tot de tent!

De hoeden

Bekijk alle winnaressen!

Wall of fame

Herken jij alle BV’s?

Sfeerbeelden

Dompel je onder in de sfeer van de tent!